Γιατί να χρησιμοποιήσετε έναν καλό αναπτήρα πούρων;

Γεια σας και καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας! Οι λάτρεις των αναπτήρων είναι πολλοί και εκτιμούν το περιεχόμενο που περιστρέφεται γύρω από το πάθος τους.

Σήμερα θα δούμε μαζί γιατί είναι απαραίτητο να έχετε έναν καλό αναπτήρα όταν καταναλώνετε τα αγαπημένα σας πούρα.

1 – Μια εξαιρετική εμπειρία

Όπως γνωρίζετε, τα πούρα διακρίνονται για την ποιότητά τους.
Η αναζήτηση της τελειότητας και η γοητεία της δεξιοτεχνίας κάνουν το κάπνισμα πούρων κάτι ξεχωριστό. Οι ίδιοι οι αναπτήρες δεν είναι ο μόνος τομέας στον οποίο μετράει η ποιότητα. Αν θέλετε να απολαμβάνετε τα πούρα στο έπακρο, όλα τα αξεσουάρ πούρων είναι σημαντικά.

Αναπτήρας πούρων

Υπάρχουν τόσα πολλά πούρα στην αγορά όσα και οι διαφορετικοί τρόποι για να τα ανάψετε. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές, όπως η φλόγα πυρσού έναντι της μαλακής φλόγας, και σίγουρα αρκετά μοντέλα για να προκαλέσουν γνωστική υπερφόρτωση, αλλά υπάρχουν και άλλες διαφορές που έχουν περισσότερο να κάνουν με τον τρόπο λειτουργίας ενός αναπτήρα.

Ενώ οι σοβαροί καπνιστές χρειάζονται αρκετούς κόφτες πούρων και οι συλλέκτες έναν καλό υγραντήρα, ένας καλός αναπτήρας είναι ίσως το πιο σημαντικό αξεσουάρ για μια καλή εμπειρία. Ξεφορτωθείτε τον αναπτήρα Bic και ξεφορτωθείτε την θερμή πλάκα. Μάθετε γιατί η αναβάθμιση του αναπτήρα σας μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στον τρόπο που απολαμβάνετε τα πούρα σας.

Σταχτοδοχείο για πούρα

2 – Ποιο μοντέλο να επιλέξετε

Κάποιοι από εσάς μπορεί να σκέφτεστε: “Γιατί είναι σημαντικό να έχετε έναν αναπτήρα σχεδιασμένο για πούρα;”.
Η φωτιά είναι φωτιά, σωστά;” και δεν έχετε εντελώς άδικο: μπορείτε να ανάψετε ένα πούρο με συνηθισμένα σπίρτα ή μια σόμπα αν χρειαστεί (αλλά μην το δοκιμάσετε αργότερα στο σπίτι), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο το πούρο σας. Πέρα από την ποιότητα, το κάπνισμα ενός πούρου έχει να κάνει και με την καύση.

Όταν καπνίζετε ένα πούρο, αυτό που γεύεστε είναι κυριολεκτικά αυτό που καίτε. Όταν χρησιμοποιείτε φτηνούς αναπτήρες που δεν είναι σχεδιασμένοι για το κάπνισμα πούρων και συχνά περιέχουν τοξικές χημικές ουσίες όπως η νάφθα, αυτές οι χημικές ουσίες καταλήγουν στο πούρο, στον καπνό και (τελικά) στους πνεύμονές σας.

Καπνός πούρου

Δεν είναι μόνο κακό: τα χημικά στους φτηνούς αναπτήρες μπορούν επίσης να επηρεάσουν τη γεύση του πούρου σας.

Οι καπνιστές πούρων που έχουν συνείδηση της ποιότητας συχνά επιλέγουν αναπτήρες αερίου βουτανίου. Το βουτάνιο είναι ένα καθαρό, άοσμο και άγευστο αέριο. Το
άναμμα του πούρου σας με αναπτήρα αερίου βουτανίου θα σας βοηθήσει μόνο να πάρετε την πιο καθαρή γεύση από το πούρο σας.

Ακόμη και σε σύγκριση με τα σπίρτα, ο butane είναι μια ανώτερη επιλογή. Πολλά σπίρτα που κυκλοφορούν στην αγορά περιέχουν χημικές ουσίες που καίγονται όταν χτυπηθούν και μπορεί να επηρεάσουν το πούρο σας. Με άλλα λόγια, οι αναπτήρες αερίου βουτανίου σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε το πούρο σας με τον τρόπο που το προορίζουν οι κατασκευαστές.

Αναπτήρας βουτανίου

Αν έπρεπε να προτείνουμε ένα μοντέλο, αυτό θα ήταν ο Αναπτήρας πούρων από τη συλλογή μας.

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας, εδώ είναι ένας σύνδεσμος για ένα άλλο άρθρο μας σχετικά με τα μοντέλα αναπτήρων.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *