Ποιο καύσιμο για τους αναπτήρες Essence;

Γεια σας και καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Μαζί, θα εξετάσουμε ένα θέμα που πολλοί από τους συλλέκτες μας είναι παθιασμένοι με αυτό.

Σήμερα, θα εξετάσουμε ποια βενζίνη θα πρέπει να χρησιμοποιείτε για τους διάφορους βενζινοκίνητους αναπτήρες της συλλογής σας.

1 – Βρίσκοντας τη σωστή βενζίνη

Για να κάνετε τη σωστή επιλογή καυσίμου για τον αναπτήρα σας, θα πρέπει να καθοδηγηθείτε από τη μάρκα. Στην πραγματικότητα, κάθε μάρκα αναπτήρα αντιστοιχεί σε έναν συγκεκριμένο τύπο καυσίμου. Συγκεκριμένα, θα μπορέσετε να βρείτε μια συλλογή από αναπτήρες βενζίνης που είναι απολύτως εξαιρετικοί.

Στην περίπτωση του Zippo, της πιο γνωστής μάρκας αναπτήρων βενζίνης στην αγορά, οι κατασκευαστές συνιστούν να γεμίζετε τον αναπτήρα σας μόνο με βενζίνη αυτής της αμερικανικής μάρκας. Η τιμή της βενζίνης Zippo είναι αρκετά υψηλή, αλλά η χρήση ενός δοχείου βενζίνης για αυτή τη μάρκα έχει διπλό πλεονέκτημα.

Essence Briquet Zippo

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της προφύλαξης είναι ότι διατηρεί τη διάρκεια ζωής και την ποιότητα της φλόγας του αναπτήρα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα συστατικά αυτής της εσάνς έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να διασφαλίζουν ότι η συσκευή ανάφλεξης δεν επηρεάζεται και ότι ο αναπτήρας μπορεί να παράγει φλόγα υψηλής ποιότητας.

Επιπλέον, πρόκειται πρωτίστως για ζήτημα ασφάλειας. Η
χρήση αυτού του υποκατάστατου καυσίμου δεν είναι χωρίς κινδύνους: δυσάρεστη οσμή, ανεξέλεγκτη φλόγα σε μήκος πολλών μέτρων ή έκρηξη αναπτήρα.

Αναπτήρας που εκρήγνυται

Συνιστούμε, επομένως, να επιλέγετε προσεκτικά το καύσιμο για τους αναπτήρες σας και να χρησιμοποιείτε καύσιμα υψηλής ποιότητας.

2 – Πώς να γεμίσετε τον αναπτήρα σας

Αν το κάνετε σωστά, μπορείτε να γεμίσετε μόνοι σας τον αναπτήρα σας με βενζίνη. Ωστόσο, πρέπει να λάβετε τις απαραίτητες προφυλάξεις πριν το κάνετε. Πριν το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι δεν βρίσκεστε κοντά σε εύφλεκτες πηγές. Για να αποφύγετε την εισπνοή ατμών βενζίνης, ανεφοδιάστε τον αναπτήρα σε καλά αεριζόμενο χώρο.

Όταν ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες, η λειτουργία μπορεί να συνεχιστεί:
Αφαιρέστε τον αναπτήρα από το μεταλλικό κουτί τραβώντας την ορθογώνια σχάρα.
Αναποδογυρίστε τον αναπτήρα. Στο κάτω μέρος του αναπτήρα υπάρχει ένα μαξιλαράκι από τσόχα που πρέπει να αφαιρεθεί για να αποκαλυφθεί η επιφάνεια του βαμβακιού και του φυτιλιού.

Tampon Feutre Briquet

Χύστε βενζίνη στο δοχείο. Ολοκληρώστε τη διαδικασία μόλις διαπιστώσετε ότι το βαμβάκι έχει εμποτιστεί επαρκώς.
Σκουπίστε με ένα στεγνό πανί για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα βενζίνης από τον αναπτήρα και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα.

Τότε επαναφέρετε την τσόχα στην αρχική της θέση.

Πριν από τη χρήση, επιστρέψτε τον αναπτήρα στο περίβλημά του και ανακινήστε τον.

Το essence F είναι το υγρό που χρησιμοποιείται στους αναπτήρες βενζίνης. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα υγρό που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση λιπών και λεκέδων. Στα καταστήματα, θα το βρείτε στο διάδρομο με τα καθαριστικά και τα προϊόντα αφαίρεσης λεκέδων ή δίπλα στα δοχεία καυσίμων για τις ψησταριές. Συνήθως υπάρχει μια ετικέτα στο δοχείο που γράφει “F-βενζόλιο”.

Petrol F

Με αυτό ολοκληρώνεται αυτό το άρθρο, ελπίζουμε να σας άρεσε. Αν θέλετε να συνεχίσετε την έρευνά σας, έχουμε διαθέσει το άρθρο μας για τα Διαφορετικά μοντέλα αναπτήρων.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *