Ελαφρύτερα μοντέλα

Καλώς ήρθατε, σήμερα έχουμε την τεράστια χαρά να είμαστε και πάλι μαζί σας για να σας παρουσιάσουμε τα διάφορα μοντέλα αναπτήρων που μπορείτε να βρείτε στην αγορά.

Μετά την αναλυτική παρουσίαση του Histoire Du Briquet, θα ρίξουμε μαζί μια ματιά σε μερικούς εντελώς πρωτότυπους αναπτήρες, άλλους πιο κλασικούς, διαφορετικούς τύπους φλόγας, ποιοτικά υλικά και εξαρτήματα κ.ο.κ. Όλα αυτά για την απόλαυσή σας!

Οπότε δέστε τις ζώνες σας, χαλαρώστε και απολαύστε αυτό το άρθρο μαζί μας.

Πρωτότυποι αναπτήρες

Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα άρθρο για αναπτήρες χωρίς να μιλήσουμε απαραίτητα για πρωτότυπους αναπτήρες. Πρόκειται για πραγματικά απίστευτα αντικείμενα! Είναι βέβαιο ότι θα βρείτε έναν αναπτήρα που σας ταιριάζει. Κάθε μοντέλο είναι πιο εκκεντρικό από το άλλο, προσφέροντας μια πραγματική δόση καλής διάθεσης σε κάθε περίσταση.

Είτε ως δώρο, είτε απλώς για τη δική σας ευχαρίστηση και προσωπική συλλογή, θα έχετε πολλές επιλογές όταν πρόκειται να βρείτε ένα ή περισσότερα σπάνια μαργαριτάρια. Θα μπορείτε να καυχηθείτε στους συναδέλφους σας κατά τη διάρκεια του τσιγάρου σας, να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας κατά τη διάρκεια των απεριτίφ ή την οικογένειά σας στα δείπνα σας.

Ποιά πρωτότυπα μοντέλα μπορεί να συναντήσετε όταν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας; Ένα πλήθος! Μπορείτε να βρείτε έναν αναπτήρα σε σχήμα μπουκαλιού Jack Daniel’s, έναν αναπτήρα σε σχήμα τράπουλας για παράδειγμα ή ακόμα και με σχέδια ζώων κάθε είδους.

Briquet Table Lion

Ένα είναι σίγουρο, αν αγαπάτε τους αναπτήρες, αυτή είναι μια συλλογή που θα σας ευχαριστήσει. Μάλιστα, ένας από τους αναπτήρες μας είναι πραγματικό μπεστ σέλερ: είναι βέβαιο ότι θα ερωτευτείτε τη γοητεία του Αναπτήρα επιτραπέζιου λιονταριού. Το σχήμα του δεν θα σας αφήσει αδιάφορους…

Αναπτήρες Storm

Ας μείνουμε στην πρωτοτυπία, αλλά αυτή τη φορά ας εστιάσουμε στις φλόγες. Πράγματι,
αν δεν έχετε ακούσει ποτέ για αναπτήρες καταιγίδας εδώ για εσάς, μια μικρή δόση πληροφοριών που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες.

Μιλάμε για αναπτήρες καταιγίδας, αναπτήρες που έχουν φλόγα διαφορετική από τις συμβατικές φλόγες. Η φλόγα των αναπτήρων καταιγίδας ένας ισχυρός πίδακας φωτιάς που μπορεί να ανάψει σχεδόν οποιοδήποτε αντικείμενο πολύ γρήγορα.

Όσοι έχουν δοκιμάσει αυτόν τον τύπο αναπτήρα, είναι πολύ περίπλοκο γι’ αυτούς να επιστρέψουν σε έναν κοινό αναπτήρα που θα βρείτε σε όλα τα σούπερ μάρκετ. Μιλάμε πραγματικά για ένα ποιοτικό, πολυτελές αντικείμενο που είναι απόλυτα προσιτό σε όλες τις τσέπες.

Επαναφορτιζόμενος αναπτήρας USB

Για να σας δώσουμε ένα συγκεκριμένο παράδειγμα, σας προσκαλούμε να ρίξετε μια ματιά σε αυτόν τον απίστευτο Καλύτερος αναπτήρας καταιγίδας. Εκτός του ότι δεν χρησιμοποιεί αέριο, απλά επαναφορτίζεται χρησιμοποιώντας τη θύρα USB του υπολογιστή σας. Πρόκειται για μια πραγματική επανάσταση στον υπέροχο κόσμο των αναπτήρων.

Και αν ακόμα δεν έχετε πειστεί, αυτός ο αναπτήρας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους λάτρεις της επιβίωσης, των αποστολών και της πεζοπορίας, επειδή στεγνώνει, ανάβει και καίει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Αναπτήρες Dupont

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτή τη μάρκα, θα σας πούμε την απολύτως τρελή ιστορία για το τι αντιπροσωπεύουν οι αναπτήρες Dupont. Όλα ξεκίνησαν την εποχή του Ναπολέοντα Γ’. Ο
Simon Tissot Dupont ήταν ο επίσημος φωτογράφος του ανώτατου εκπροσώπου της χώρας, ενώ
είχε επίσης μεγάλη εκτίμηση από το κοινό και τις πολιτικές προσωπικότητες της εποχής. Ως εκ τούτου, στράφηκε προς τα δερμάτινα είδη και τα είδη πολυτελείας για να μπορεί να προμηθεύει τα υψηλότερα κλιμάκια της κοινωνίας, τα οποία λάτρευαν πολύ τις δημιουργίες του. Ως αποτέλεσμα, έγινε ο επίσημος προμηθευτής αναπτήρων του προέδρου Ναπολέοντα Γ’, ενώ οι αναπτήρες του ήταν περιζήτητοι λόγω της ομορφιάς τους.

Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για σπάνια, πολυτελή αντικείμενα που εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους συλλέκτες, αλλά και από τους μεγαλύτερους λάτρεις των αναπτήρων.

Αναπτήρες Clipper

Ας μπούμε λοιπόν στην περίοδο της νοσταλγίας με τους αναπτήρες Clipper! Σίγουρα θα τους έχετε δει ή ακούσει, αν ήσασταν παιδί ή έφηβος στις δεκαετίες του ’70 και του ’80. Αυτοί οι αναπτήρες ήταν τόσο εξαιρετικά επιτυχημένοι, ώστε εξακολουθούν να είναι πολύ δημοφιλείς στους καπνιστές, αλλά όχι μόνο στους καπνιστές…

Το χαρακτηριστικό σχήμα αυτού του αναπτήρα τον καθιστά πραγματικό θρύλο στον κόσμο των αναπτήρων. Σχεδιάστηκε εξαρχής έτσι ώστε να είναι απόλυτα εργονομικός και να χωράει μέσα σε ένα ανοιγμένο πακέτο τσιγάρων.

Και έπειτα, αυτό που τον έκανε διεθνώς διάσημο, το σχέδιο και τα σχέδια πάνω στον αναπτήρα. Μάλιστα,
αρκετοί παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες είχαν το προνόμιο να σχεδιάσουν συλλογές αναπτήρων Clipper, οι οποίοι έχουν πουλήσει σαν ζεστό ψωμί.

Αναπτήρες βενζίνης

Ας πάμε λίγο πιο πίσω στο χρόνο και ας εμβαθύνουμε στην κατηγορία των αναπτήρων βενζίνης. Αυτοί οι αναπτήρες, εκεί, γνωρίζουν μια πραγματική αναβίωση της προσοχής και της ευχαρίστησης, επειδή οι συλλέκτες πολύ συχνά αγαπούν τα όμορφα κομμάτια και πρέπει να πούμε ότι με τους αναπτήρες βενζίνης, έχουν κάτι να χαρούν.

Αυτοί είναι αναπτήρες που ήταν πολύ συνηθισμένοι στις αρχές του εικοστού αιώνα, κάποιοι συνόδευσαν πολλούς στρατιώτες κατά τη διάρκεια των παγκόσμιων πολέμων που μπορεί να ξέσπασαν στη σύγχρονη ιστορία μας και πρέπει να πούμε ότι είναι όμορφοι αναπτήρες, συχνά βαρείς, αλλά που πάντα θα ξέρουν να ευχαριστούν ως δώρο.

Μιλάμε εδώ για πραγματικά συλλεκτικά αντικείμενα, που συχνά περνούν από πατέρα σε γιο και κληρονομούνται, μερικά από αυτά τα αντικείμενα θα ξυπνήσουν σε κάποιους τρυφερές και υπέροχες παιδικές αναμνήσεις και είναι αυτές οι αξίες που βρίσκονται κοντά στην καρδιά μας.

Αναπτήρας Vintage Essence

Όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, λειτουργούν με βενζίνη και προσφέρουν στους ιδιοκτήτες τους μια απλά υπέροχη φλόγα. Ο vintage αναπτήρας είναι ένα κομμάτι που θα ενθουσιάσει και τους πιο νοσταλγικούς ανάμεσά σας, το υποσχόμαστε…

Ηλεκτρικοί αναπτήρες

Ας ξεχάσουμε για λίγο το παρελθόν και ας προβάλλουμε το μέλλον! Μπορείτε να φανταστείτε αναπτήρες χωρίς φλόγες; Είναι δύσκολο για μένα να σας ρωτήσω, κι όμως υπάρχουν! Σε αυτή τη συλλογή, θα μπορέσετε να μάθετε περισσότερα για αναπτήρες που θα μπορούσαν να θεωρηθούν τα UFO της κατηγορίας.

Οι ηλεκτρικοί αναπτήρες προσφέρουν στους ανθρώπους υπερσύγχρονους αναπτήρες που επαναφορτίζονται απλά βάζοντάς τους στην πρίζα και, πάνω απ’ όλα, λειτουργούν τρομερά καλά σε οποιοδήποτε αντικείμενο.

Το πάτημα του κουμπιού, το οποίο πολύ συχνά είναι απτικό, μόνο και μόνο για να ωθήσει ακόμα περισσότερο την τεχνολογική υπεροχή, δημιουργεί ένα ισχυρό, καυτό ηλεκτρικό ρεύμα που ανάβει το τσιγάρο σας, για παράδειγμα, σε χρόνο μηδέν.

Επαναφορτιζόμενος αναπτήρας δράκου

Ο επαναφορτιζόμενος αναπτήρας δράκου, για τους λάτρεις των φανταστικών πλασμάτων, είναι απλά τρελός. Είναι επίσης πολύ δημοφιλής στους νέους ανθρώπους, οι οποίοι αισθάνονται πολύ άνετα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Αναπτήρες που ταιριάζουν

Ακολουθεί μια πολύ πρακτική λύση για να μην ξεμείνετε ποτέ ξανά από αναπτήρες. Αυτοί οι αναπτήρες σπίρτων προσφέρουν τη δυνατότητα χρήσης ενός μεταλλικού σπίρτου για τους περισσότερους σκοπούς, περίπου 10.000 φορές. Ναι, δεν ονειρεύεστε, 10.000 φορές.

Μουλιάζοντας το σπίρτο σε ένα εύφλεκτο υγρό, που υπάρχει στον αναπτήρα, και τρίβοντας στη συνέχεια το ίδιο αυτό σπίρτο στο τοίχωμα του αναπτήρα, παίρνετε μια φλόγα που θα σας επιτρέψει να ανάψετε τσιγάρα, πούρα, πίπες, φωτιές από ξύλο ή ακόμα και μπάρμπεκιου.

Αυτοί οι αναπτήρες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στους φίλους μας που είναι οπαδοί της επιβίωσης σε εχθρικά περιβάλλοντα, πεζοπόρους, κατασκηνωτές κ.λπ. Αυτός ο αναπτήρας μεταφέρεται εύκολα, αντέχει στις διάφορες καιρικές συνθήκες, είναι αεροστεγής και πάνω απ’ όλα μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά.

Αιώνιος αναπτήρας

Ο Αιώνιος αναπτήρας είναι ένα τέλειο παράδειγμα, ιδιαίτερα περιζήτητο από συλλέκτες και λάτρεις του είδους. Και όπως υποδηλώνει και το όνομά του, μπορείτε πάντα να βασίζεστε στη φλόγα του, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών ή τοποθεσίας.

Αναπτήρες με πυρσό

Εδώ είναι η τελευταία κατηγορία σε αυτό το άρθρο και ας τελειώσουμε με αναπτήρες που πολλοί επαγγελματίες εκτιμούν: τους αναπτήρες με πυρσό. Πολλοί εστιάτορες και σεφ, για να αναφέρω μόνο μερικούς, πρέπει να μπορούν να βασίζονται σε αναπτήρες που ανάβουν κουζίνες σε καθημερινή βάση και μάλιστα σε χρόνο μηδέν.

Οι αναπτήρες λοιπόν προσφέρουν τη δυνατότητα να είναι γρήγοροι, αποτελεσματικοί και ταυτόχρονα προστατευμένοι. Πρόκειται για
μεγάλους αναπτήρες, οι οποίοι όμως χρησιμοποιούνται κυρίως σε επαγγελματικά πλαίσια.

Briquet Puissant

Αν έπρεπε να διαλέξετε ανάμεσα σε όλους αυτούς της συλλογής μας, αυτός που προτείνουν οι φίλοι μας από το εστιατόριο είναι ο ισχυρός αναπτήρας! Αλλά μόλις τον δοκιμάσετε, θα ήταν περίπλοκο να επιστρέψετε σε έναν κλασικό αναπτήρα…

Για να ολοκληρώσουμε αυτό το άρθρο, είδατε στην παρέα μας, τις διαφορετικές κατηγορίες αναπτήρων που ξέρουμε ότι σίγουρα θα σας έχουν αρέσει.
Εδώ έχετε μοντέλα που είναι εξαιρετικά, από συλλογές, πρωτότυπα, αστεία, καινούργια και όλα μόνο για εσάς. Όχι, μην μας ευχαριστείτε ακόμα…

Είμαστε ευτυχείς που σας ταξιδέψαμε μαζί μας και ελπίζουμε να σας άρεσε αυτό το άρθρο. Αν ναι, μη διστάσετε να ρίξετε μια ματιά στο συναρπαστικό blog μας που περιλαμβάνει διάφορα άρθρα για διαφορετικά μοντέλα αναπτήρων για να ανακαλύψετε περισσότερα.

Σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση και θα σας δούμε σύντομα στον ιστότοπό μας.

Modèles De Briquet

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : OFF20

X