Ποιος είναι ο καλύτερος αναπτήρας πίπας;

Γεια σε όλους σας, χαιρόμαστε πολύ που σας έχουμε πίσω για ένα ακόμη άρθρο. Θα μιλήσουμε για ένα θέμα που θα πρέπει να ενδιαφέρει πολλούς από εσάς.

Σήμερα, θα εξετάσουμε μαζί ποιος αναπτήρας είναι ο καταλληλότερος για εσάς τους καπνιστές πίπας. Θα ρίξουμε
μια ματιά σε διαφορετικά μοντέλα αναπτήρων που μπορεί να σας ξετρελάνουν!

1 – Επιλέγοντας τον σωστό αναπτήρα

Αν έχετε διαβάσει κάποια από τις αναλυτικές πηγές μας για τα πούρα, θα ξέρετε ότι μας αρέσουν πολύ οι αναπτήρες με πυρσό για την απλότητα και την ευκολία χρήσης τους. Αλλά οι ίδιοι αναπτήρες πυρσοί δεν συνιστώνται εδώ, καθώς η έντονη παντοκατευθυντική φλόγα δεν είναι μόνο άβολη, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει ζημιά στην πίπα σας. Αντ’ αυτού, συνιστούμε τη χρήση σπίρτων ή αναπτήρων μαλακής φλόγας για πίπες.

Allumette Pour Pipe

Όπως και με τα πούρα, ωστόσο, οι αναπτήρες βενζίνης πρέπει να αποφεύγονται λόγω της μυρωδιάς της φλόγας, η οποία μπορεί να αλλοιώσει τη γεύση του καπνού.

Αν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε αναπτήρα, βεβαιωθείτε ότι είναι γεμάτος με βουτάνιο, ένα άοσμο αέριο που είναι ήπιο στον καπνό. Ωστόσο, αν προτιμάτε τα σπίρτα, αποφύγετε τα χάρτινα σπιρτόκουτα, καθώς είναι κατασκευασμένα με χημικές ουσίες που μπορεί να δώσουν κακή γεύση.

Οι περισσότεροι αναπτήρες με ήπια φλόγα, συμπεριλαμβανομένων των αναπτήρων μιας χρήσης, λειτουργούν καλά, αλλά το σωστό μοντέλο μπορεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που ανάβετε και καπνίζετε.

Briquet Pour Pipe

Ορισμένοι αναπτήρες πίπας, για παράδειγμα, έχουν γωνιακή ή επιμήκη άκρη που διευκολύνει την πρόσβαση στη φωτιά. Άλλοι, από την άλλη πλευρά, έχουν πιο φαρδιά φλόγα για να διευκολύνουν τη διαδικασία.

2 – Ανάβουμε σωστά την πίπα μας

Αρχικά τοποθετήστε τη φλόγα πάνω στον καπνό και μετακινήστε την με κυκλική κίνηση μέσα στην πίπα. Καθώς το κάνετε αυτό, πάρτε μια σύντομη ανάσα.

Ο στόχος δεν είναι να ανάψετε όλο τον καπνό αλλά να τον ζεστάνετε, γι’ αυτό μην καπνίζετε πάρα πολύ. Η θέρμανση αφαιρεί πρώτα την υπερβολική υγρασία από τον καπνό και εξισώνει την πυκνότητα της πίπας. Όταν ανάβετε στην επιφάνεια, ο καπνός μπορεί να διαστέλλεται καθώς βγαίνει από τη φιάλη. Αυτό δεν είναι μόνο φυσιολογικό, αλλά και επιθυμητό για τη βελτίωση της εισπνοής και της καύσης.

Μόλις καεί η επιφάνεια, αφήστε τις φλόγες να σβήσουν.
Όταν η φλόγα σβήσει εντελώς, τοποθετήστε προσεκτικά τον καπνό πίσω στην ταμπακιέρα χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο ή τα δάχτυλά σας. Ωστόσο, αποφύγετε να το παραγεμίζετε, καθώς το μόνο που θέλετε είναι να μειώσετε το ύψος σε ένα λογικό επίπεδο.

Tabatière Pipe

Αν χρησιμοποιείτε τα δάχτυλά σας για να το κλείσετε, ίσως χρειαστεί να περιμένετε περισσότερο χρόνο για να μην τα κάψετε. Γι’ αυτό το
λόγο, μεταξύ άλλων, ο οδηγός μας συνιστά την αγορά ενός εργαλείου φούρνου αντί για τα δάχτυλα.

Όταν είστε έτοιμοι, επαναφέρετε τη φλόγα στο τσιγάρο με την ίδια κυκλική κίνηση. Μικρά χτυπήματα στην πίπα θα φέρουν τη φλόγα λίγο πιο κοντά. Καθώς ο καπνός αρχίζει να αναφλέγεται, αυξήστε αργά το βάθος της ρουφηξιάς για να φέρετε τη φλόγα πιο κοντά στον πυθμένα του φλιτζανιού. Όταν παραχθεί αρκετός καπνός, αφαιρέστε τη φλόγα και η πίπα θα ανάψει.

Θα πρέπει να σας αρέσει αυτή η εξαιρετική πίπα μπρικέτ τρέλα.

Briquet Pipe

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μην διστάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άρθρο μας για τα διαφορετικά μοντέλα αναπτήρων που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : OFF20

X