Πώς να φτιάξετε έναν αναπτήρα

Γεια σας πιστοί φίλοι αναγνώστες, είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας έχουμε πάλι εδώ σήμερα για ένα ολοκαίνουργιο άρθρο που θα ασχοληθεί με ένα θέμα που είναι τουλάχιστον πρωτότυπο.

Σήμερα θα δούμε μαζί πώς να φτιάξουμε έναν αναπτήρα! Για
την ακρίβεια, θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε ένα μικρό σεμινάριο ώστε να μπορέσετε να φτιάξετε τον δικό σας αναπτήρα.

1 – Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο

Όταν είστε καπνιστής, πολύ συχνά βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου κανείς δεν έχει αναπτήρα για να σας ταΐσει, ενώ εσείς οι ίδιοι δεν έχετε. Έχετε ξεχάσει κάπου τον αναπτήρα σας, κάποιος φίλος σας τον δάνεισε για πολύ καιρό ή απλά τον χάσατε.

Μην πανικοβάλλεστε, σας έχουμε τη λύση! Αν παρακολουθείτε το Orange Is The New Black, θα έχετε παρατηρήσει ότι οι γυναίκες καπνίζουν πολλά τσιγάρα. Αλλά πώς το κάνουν αυτό, αν οι αναπτήρες απαγορεύονται στη φυλακή; Απλά με μια αρκετά κλασική μπαταρία και λίγη τσίχλα.

Αυτή είναι η λύση που σας εξηγούμε σήμερα στο νέο μας σεμινάριο.

Πρώτα πρέπει να αφαιρέσετε το φύλλο που περιβάλλει την τσίχλα. Κόψτε το 1/3 του φύλλου έτσι ώστε να μείνει μόνο μια λωρίδα. Αυτή η λωρίδα θα πρέπει να είναι πολύ φαρδιά στα άκρα και πολύ λεπτή στη μέση.

Φύλλο αλουμινίου από τσίχλα

Στη συνέχεια συνδέστε τα δύο άκρα της λωρίδας αλουμινίου στο πάνω και στο κάτω μέρος της μπαταρίας.

2 – Σειρά σας!

Χρησιμοποιήστε καινούργιες μπαταρίες. Μην ξεκινήσετε με μια άδεια μπαταρία. Επιπλέον, χρειάζεστε το φορτίο που περιέχει για να παράγετε φλόγα. Οι περισσότερες είναι κατάλληλες, αλλά οι αλκαλικές AA είναι ο τύπος που χρησιμοποιείται συχνότερα για αυτόν τον τύπο αναπτήρα και έχει το κατάλληλο μέγεθος. Αν είναι δυνατόν, πάρτε μια μπαταρία δύο ή εννέα βολτ, καθώς μια απλή μπαταρία ΑΑ μπορεί να μην παρέχει αρκετή ενέργεια.

Ανάβοντας φωτιά με μπαταρία

Προετοιμάστε το αλουμινόχαρτο. Θα χρειαστείτε αλουμινόχαρτο για αυτόν τον αναφλεκτήρα. Αν δεν έχετε αλουμινόχαρτο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο είδος αλουμινόχαρτου.
Αν χρησιμοποιείτε μπαταρίες ΑΑ, διπλώστε το αλουμινόχαρτο μία φορά και φτιάξτε μία λωρίδα πλάτους περίπου 1 cm και μήκους 8 cm.

Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε μια γέφυρα πάνω από την μπαταρία και τα δύο άκρα θα είναι συνδεδεμένα.
Θα πρέπει να είναι αρκετά λεπτό για να θερμαίνεται γρήγορα, αλλά όχι τόσο λεπτό ώστε να καίγεται ή να ραγίζει αμέσως.
Απλά προσαρμόστε το μέγεθος και το σχήμα για να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα.

Τσίχλα με φλεγόμενη μπαταρία

προσέξτε να μην κρατάτε την μπαταρία πάνω από ένα φύλλο λευκού χαρτιού, καθώς ζεσταίνεται πολύ γρήγορα. Προετοιμάστε το υλικό που πρόκειται να μεταφερθεί. Αυτός ο τύπος φλόγας ανάβει πολύ γρήγορα και σβήνει εξίσου γρήγορα.

Αν θέλετε η φλόγα να συνεχίσει να καίει, πρέπει να προετοιμάσετε ένα εύφλεκτο υλικό που θα κρατήσει τη φλόγα αναμμένη.

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε φύλλα χαρτιού, εφημερίδες ή ξηρά φύλλα, για παράδειγμα.
Είναι σημαντικό να μετακινείτε τη φλόγα και να αποτρέπετε τη στοίβα από το να πάρει φωτιά, καθώς θα μπορούσε να εκραγεί.

Τώρα που το χαρτί είναι αναμμένο, μπορείτε να ανάψετε ένα τσιγάρο ή κάτι άλλο!

Αν προτιμάτε τους πραγματικούς αναπτήρες, έχουμε μια απολύτως φαραωνική συλλογή από πανέμορφους αναπτήρες που θα σας τρέχουν τα σάλια από ευτυχία.

Ετσι τελειώνει αυτό το άρθρο, μπορείτε να βρείτε το άλλο μας άρθρο για την Χρήση του αναπτήρα για να μάθετε περισσότερα.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20% έκπτωση ΤΩΡΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ : OFF20

X